Pintér Barnabás

Pintér Barnabás

A nevem Pintért Barnabás, a mosonmagyaróvári Győri SZC Hunyadi Mátyás Technikumba járok. Most szeptemberben a darab premierjével együtt megkezdem az utolsó évemet, mint asztalos tanuló, és az elkövetkező időben terveim szerint majd asztalosként, később viszont honvédként szeretnék szolgálni. Vannak egyéb hobbijaim is, mint mondjuk a néptánc: remek kis hobbi, járjuk az országot meg a külföldet is, már 5 éve csinálom. Nagyon sok erőt fektetünk bele, akár csak a színjátékba és ebbe a darabba is.

Ezelőtt még soha nem voltam más színjátszókörben. 2017-ben kezdtem ismerkedni vele, Major Tamás volt az, aki megmutatta ennek a szépséget. 2017 óta vagyok mellette, tanulok tőle, próbálom elsajátítani azt, amit ő megpróbál megtanítani nekünk. Ebben a csoportban számomra az összefogás, a szeretet, az a már-már testvériségnek nevezhető dolog, ami kialakult köztünk. Nincsenek gátjaink, meg merhetünk nyílni egymásnak, mert tudjuk, hogy amit itt elmondunk, az biztonságba van.

A csapatnak köszönhetően több lettem rengeteg baráttal, rengeteg önbizalommal, és egy másfajta világnézettel is.

Az én szerepem a Kis Pásztor, a vörösingesek egyik főszereplője. Ő egy igen rossz ember, aki nagyravágyó, olykor kicsit magasabb-rendűnek gondolja magát a többinél, például Nemecseknél is, amikor einstandol és erőszakkal elveszi az üveggolyóit.