Gajdos Alex

Gajdos Alex

A nevem Gajdos Alex, a Bercsényi Miklós Közlekedési és  Sportiskolai Technikumba járok, logisztikát tanulok. A színjátszás mellet kosárlabdázom.

Korábban még nem színjátszottam, ez az első alkalmam. Úgy kerültem be ebbe a csapatba, hogy Major Tamás eljött a farsangi bálunkra és meggyőzött, hogy nézzek be az egyik próbára. Az elején úgy volt, hogy vörösinges leszek, de két hónap után megkérték arra, hogy én legyek Áts Feri.

Ebben a csapatban számomra az egyensúly a fontos. Ez pontosabban azt jelenti, hogy a viccelődés és a jókedv mellett át tudjunk váltani a komolyságra, képesek legyünk továbbhaladni is. A munka során azzal lettem több, hogy nagyon sok embert megismertem, megtanultam jobban nyitni mások felé.

Áts Ferenc szerepét játszom, ami nekem azt mutatta, hogy mindennek van határa, és nem mindenkiben kell megbízni, aki segíteni szeretne. A közönségnek azt szeretném átadni, hogy Áts Feri tényleg nem egy rosszindulatú srác. Ő csak elérni szerette volna a célját: azt, hogy legyen hol játszaniuk, nem csak katonásdit, hanem sok mást. Azt is meg szeretném mutatni a szereppel, hogy vannak határok, amiket ha átlépünk, azt nagyon megbánhatjuk, és ilyenkor vállalni kell a felelősséget a rossz döntéseink miatt.